2014 FIFA World Cup Brazil

A 2014 FIFA World Cup Brazil a FIFA 14 átalakított változata, melyben 203 csapat 7469 játékosát és 21 stadiont (ebből 12 a világbajnokság helyszínéül is szolgál) találunk. A játékmenet kismértékben fejlődött az alapot jelentő elődhöz képest, nevesen a kezelés finomhangoláson esett át, illetve az új World Class Control segítségével, ami nem mellesleg a Response Dribbling és a Pinpoint Passing elemeit használja, első kézből tapasztalhatjuk majd milyen remek atléta a kedvenc sportolónk. Az összképhez természetesen hozzátartozik az, hogy a stadionok atmoszféráján keresztül átérezhetjük a mögöttünk álló ország támogatását, a kommentátorok pontosan követik majd a meccsek eseményeit, a Live City opcióval pedig azt is láthatjuk, hogyan reagálnak az otthoniak egy-egy megmozdulásunkra.

A fő játékmód a Road to the FIFA World Cup, egy 32 fős multiplayer meccstípus, amelyben az egyik országot kiválasztva a selejtezőtől a döntőig menetelhetünk.

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  Hasonló játékok    
  A kategória legjobbjai a SIMS Hungary adatbázisából    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

2014 FIFA World Cup Brazil

megjelenés:

2014. április 17.

fejlesztő:

EA Canada

kiadó:

EA Sports

Web Fórum
Galéria
Kapcsolódó galéria:
2014 FIFA World Cup képek
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: