Championship Manager 2007

"Számomra idén a CM-mel volt legélvezetesebb játszani – talán a végre pontos adatok, a minden részletre kiterjedő taktikai lehetőségek, az igényes és ötletes navigációs menük és a villámgyors játékmenet miatt. Ügyes húzás volt az öltözői beszédek átvétele a TCM-től, nagyobb szerep jutott a médiának is; de sajnos a mérkőzések alatt az eddigi recés szélű, sok vicces percet szerző félgömbök átadták helyüket néhány mozdonykéménynek. A második dimenziótól (és néha a valóságtól) éppen csak elrugaszkodó fura figurák meglepően ügyesen teszik dolgukat, de a CM idei nagy dobása egyértelműen a ProZone! Ez az ügyes kis program játékosaink minden lépését rögzíti, ráadásként mozgás közben is működő nagyítót kapunk mellé – ha a ProZone-nal nem tudunk kielemezni egy mérkőzést vagy egy futballistát, sürgősen váltsunk át az aknakeresőre!

A CM 2007-re a koronát a könnyen áttekinthető edzéslehetőségek, a kezdetekkor felkínált szövetségi kapitányi szék és a mérkőzés közben is előhívható súgó teszi fel. Negatívumként lehet viszont felróni a hosszú távon még mindig unalmas játékmenetet, a hozzá nem értő asszisztenseket, akik a jobbhátvédet játszatnák kapusként, a már nagyon gáz meccsmotort, a rengeteg grafikus és logikai bugot, no meg a használhatatlan Highlights-rendszert. A hab a tortán: a főmenüből a taktikai képernyőre lépve nem lehet a cserék közül a kezdőbe rakni labdarúgóinkat – ki kell ugrani a főmenübe, ott mezszámot váltani és úgy visszatérni a mágneses táblához…"

Gépigény összevetés

Minimum konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
1 magos
1000 MHz
256 Mb 16 Mb 256 MB

Ajánlott konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
1 magos
2000 MHz
512 Mb 16 Mb -

A te konfigurációd

Processzor Memória Videokártya  
       
-
-
- --  

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a SIMS Hungary adatbázisából    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

Championship Manager 2007

Sport >> Menedzser >>

megjelenés:

2006. október 13.

fejlesztő:

Beautiful Game Studios

kiadó:

Eidos Interactive

Web
Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: