The Sims™ 2 Házi kedvenc

Most először készíthetsz Simeidnek állatot úgy, hogy szeretgethetik, ölelgethetik Őket, elvihetik sétálni a parkba és nevelhetik Őket. Az állatkészítővel olyan állatot készíthetsz Simednek, ami legjobban megfelel az igényeiknek. Válaszd ki a kutya vagy cica fajtáját (pl. Maine Coon vagy Labrador) és tervezd meg az állatod egyedi bundáját. Kedvenceidnek most már saját munkája lehet, válassz Neki hivatást a Szórakoztató iparban, legyen őrző-védő vagy Szolgáltató karrierje. Vidd ki sétálni a Központi parkba, vagy más közösségi területre, ahol találkozhatsz más Simekkel, amíg kis kedvencednek válogatsz a számtalan tartozék egyikéből. Legyél Te a város doktora és irányítsd a Városi Állategészségügyi Centrumot.

Tedd rá a mancsod a The Sims™ 2 Házi Kedvenc kiegészítő csomagra!
Létrehozod simjeidnek a tökéletes háziállatot, hogy játsszon és szeressen egy életen át. Minden állatnak van személyisége. Válassz sok kutya és macskafajtából!! Vagy alkoss egy egyedülálló kutyát vagy macskát. Simjeid taníthatnak nekik trükköket, kiviheti őket a parkba sétálni, vagy aludj vele. Viszont az állatoknak saját akaratuk is van, készülj fel a meglepetésekre!

A Simeknek háziállatuk van!
Adj hozzá a családhoz, kutyákat, macskákat, madarakat vagy tengeri malacokat. A gyerekek ölelgetik a cicákat, a felnőttek végignézik, ahogy elalszanak a kanapén, az idősebbek pedig kimennek a parkba sétáltatni a kis kedvencet, a simek minden különleges pillanatot megosztanak háziállataikkal!

Hozd létre kedvencedet!
Válassz ki kutyafajtát, vagy egy macskafajtát. Vagy inkább alkoss egy teljesen egyedülálló cicust vagy kutyust. Módosíthatod a testalkatát, a szőrzetét pedig rétegekkel alakíthatod ki. Határozd meg a személyiségüket, és döntsd el, hogy tehetséges vagy lökött, lusta vagy örökmozgó legyen!

A háziállatoknak is van genetikájuk
Keverj két különböző fajú cicát, vagy kutyát, és egy teljesen új egyedig állat jön létre. Telefonálj, hogy bejegyezzék őket. Így a Create-a-Pets -ben már benn is lesz az új cica vagy kutya!

Ülj, Spike, ülj
A Simjeid tudják tanítani a kedvenceit. Nyávognak, mozognak, futkároznak, és a többi. Lehet, hogy az engedetlen állatok eldöntik a szemetest vagy összekarmolják a kanapét, de a Simek a rendes odafigyeléssel befolyásolhatják az állatok igényeit.

Kedvencek állással
A háziállatoknak taníthatsz trükköket, amik segítségével előléptethetik a munkájukban, hogy ők is hozzájáruljanak a családi kasszához. Lehet, hogy filmsztárként végez a kedvenced?

Oszd meg a világgal az állatokat!
Töltsd fel a kedvencedet a Sims2.com-ra, hogy egy másik Sims 2 Házi Kedvenc rajongó letölthesse!

Gépigény összevetés

Minimum konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
1 magos
1300 MHz
256 Mb Shader Model 1.4 - DirectX 8.1 / 32 Mb 1,5 GB

Ajánlott konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
1 magos
2600 MHz
512 Mb Shader Model 2.0 - DirectX 9.0 / 64 Mb -

A te konfigurációd

Processzor Memória Videokártya  
       
-
-
- --  

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!  Hozzászólások  

nikolettapetra

2012-04-07 07:35:35 []

Hova kell kattintani ahhoz, hogy lehessen letölteni???

csiga18

2010-05-21 15:23:35 []

llehet ez tölteni hola menjek arra hogy le töltse

Adatlap

The Sims™ 2 Házi kedvenc

Szimulátor >> Életszimulátor >>

megjelenés:

2006. október 20.

fejlesztő:

Maxis

kiadó:

EA Games

Web Fórum
Galéria
Kapcsolódó galéria:
The Sims 2 Házi kedvenc
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: