The Sims™ Medieval

Építs fel egy középkori királyságot és a irányítsd a legkülönbözőbb társadalmi státuszú karaktereket: királyokat és királynőket, lovagokat és varázslókat, kovácsokat és dalnokokat. A küldetések sokrétű rendszere számos történetmesélési lehetőséget nyújt: vegyél részt kalandok garmadájában egy legendás kard felkutatásától vagy egy hercegi esküvő megszervezésétől az ország megvédelmezéséig egy gonosz varázslótól, vagy az örök ifjúság forrásának megkereséséig. Minden kaland máshogy végződik a választott simhős személyétől függően.

Az ország sorsa a kezedben van!


A The Sims Medieval új világot, innovatív játékmenetet és forradalmi újdonságokat kínál a sikersorozat rajongóinak!


 

A The Sims™ időutazásra indul, és a középkorba kalauzol! Az Electronic Arts EA Play divíziója ma bejelentette új sorozata, a The Sims™ Medieval fejlesztését, amely visszarepíti a középkorba a The Sims™ szeretetreméltó animált karaktereit, téged pedig olyan forradalmian új, összetett és lebilincselő játékmenettel ajándékoz meg, amelyre még nem volt példa a The Sims játékok történetében. Most először hősöket teremthetsz, küldetésekre indulhatsz, felépítheted és irányíthatod királyságodat, és magadra öltheted az ország bármelyik simhősének szerepét. A kreatív lehetőségek végtelenek: a sohasem hallott történeteket mesélhetsz el, tele drámával, szerelemmel, konfliktusokkal és vidámsággal.

A középkor a cselszövés, a legendák és a kalandok kora. Nem is csoda, hogy a The Sims Studio ebbe a korszakba helyezte vadonatúj sorozatát, hiszen ebben a varázslatos világban számtalan fordulatos történetet mesélhetnek el a felhasználók – nyilatkozta Scott Evans, az EA The Sims Studio divíziójának vezérigazgatója. – A The Sims Medieval lehetővé teszi, hogy a játékosok új oldalát tapasztalhassák meg a The Sims játékélményének – ezzel remélhetőleg örömet szerzünk a rajongóknak, a stratégiai és szerepjátékok szerelmesei pedig a küldetésalapú játékmenetben lelik majd örömüket… no meg persze abban, hogy egy egész királyság sorsát irányíthatják!

A The Sims Medieval világában a felépíthetsz egy középkori királyságot, és a legkülönbözőbb társadalmi státuszú karaktereket irányíthatsz: királyokat és királynőket, lovagokat és varázslókat, kovácsokat és dalnokokat. A küldetések sokrétű rendszere számos történetmesélési lehetőséget nyújt: a kalandok garmadájában vehetsz részt egy legendás kard felkutatásától vagy egy hercegi esküvő megszervezésétől az ország megvédelmezéséig egy gonosz varázslótól, vagy az örök ifjúság forrásának megkereséséig. Minden kaland máshogy végződik a választott simhős személyétől függően.

Az ország sorsa a játékos kezében van. Belső fejlesztések segítségével építi fel királyságát, vagy a hódítás stratégiáját választja, és más országok leigázásával terjeszti ki birodalma határait? Küldetésein keresztül a hírnevet hajszolja, vagy népe egészségét és jólétét igyekszik szolgálni? A választás az ő kezében van. Akárhányszor új játékot kezdenek, a felhasználók új célt választhatnak maguknak, és új történeteket mesélhetnek el.

A The Sims Medieval minden egyes összetevője egy különleges, magával ragadó középkori világ kialakítását szolgálja,  a küldetésalapú játékmenettől a korhű tárgyakig (kardokig, trónusokig, kalodákig), a kedves karakterektől a tájak festői szépségéig. A királyságba érkező összes hőst kedved szerint átszabhatod, egészen a jellemük kialakításáig és a legfőbb hibájuk meghatározásáig. Karaktereid és közötted különleges kapcsolat alakul ki: a nem csupán hősi kalandokba küldöd simjeidet, de arról is gondoskodsz, hogy azok ne hanyagolják el napi kötelezettségeiket, a betegekről és elesettekről való gondoskodást, az egzotikus áruk kereskedelmét és a fegyverkovácsolást. Te döntesz simjeid sorsáról és életük fontos eseményeiről, a gyermekvállalástól a lovagi tornákon való részvételig. A The Sims Medieval megidézi a lovagiasság és a tiszta szerelem korát!

A The Sims Studio által PC és Mac platformokra fejlesztett The Sims Medieval 2011 tavaszán jelenik meg. A  játék hivatalos honlapján olvasható bővebb tájékoztatás: www.TheSimsMedieval.com.

Forrás: EA

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  Kapcsolódó kiegészítő    
  A kategória legjobbjai a SIMS Hungary adatbázisából    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!  Hozzászólások  

Adatlap

The Sims™ Medieval

Szimulátor >>

megjelenés:

2011. március 24.

fejlesztő:

EA

kiadó:

EA

Web Teszt
Galéria
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: