Hogyan szerezz kívánság kutat az évszakokban

Szerző: fejbi , hugika , oroszlan373 ...

Hogy legyen egy kutad, arra két, kicsiben külömböző módszer van:

1.Először hívd a kertész klubbot majd kérd ,hogy vegyenek be a klubba. Ha felvettek, akkor másnap újra hívd fel őket, és kérd ''a kert hivatalos átnézését". Ha jól alakul minden kapsz 3700 szimoleont és egy kutat.
2. Ez az egész megoldható egyszeri alkalommal is: mikor kéred a felvételed, és a kertedet szépnek találják, akkor is kaphatsz kutat.
Pár tipp, hogy magas pontszámmal vegyenek fel a kertészklubba:
1. Legyen jópár gyümölcsfád és zöldséged ültetve. Mindegyik legyen gondozott és legalább legyenek egészséges szinten (sárga és zöld szmájlik jelzik ezt)
2. A zöldségeid legyenek trágyázva. Ha van pár olyan parcella földed, ami trágyázva van, de nincs rá ültetve semmi, azt is értékelik
3. A kint hagyott újságért vagy szemétért pontot vonhatnak le.
4. Érdemes legalább bronz vagy ezüst fokozatú kertész pedál-medált birtokolni, mert minél többféle zöldséged van annál jobb (minél magasabb a pedálmedálod, annál egyszerűbben és jobban tudja gondozni a növényeit a simed)

A kút csak pénzt, 3 barátot vagy egy szeretőt ad. De azért vigyázz a kúttal, mert van amikor rosszul sülnek el a dolgok. Ha a 3 barátot választod, és rosszul sül el, akkor kijön a kútbol 3 sim és összeverekednek a te simmedel.
Ha a pénzt választod és rosszul sül el akkor leesik egy zsák benne 50$ ami a simed fején landol és akár meg is ölheti.
Ha meg szeretőt választasz és nem sikerült akkor egy táskás néni mászik ki a kutbol és jol elveri a táskájával a simed.De ha a románcos jól sikerül vagyis zöld fény jön akkor is rossz lehet mert pl vámpír jön ki nekem 3-3 az lett.ha ez történne egyszerüen HUZZ ELL ONNAN vagy te is vele járod az éjszakát.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára