Örökbe fogadás

Szerző: hugika , Lilly10 , Luna2 ...

Ha nem akarsz gyereket nemzeni vagy a simsednek nincs párja akkor örökbe tudsz fogadni egy gyereket vagy csecsemőt vagy egy tipegőt. Kattints a telefonra és ott válaszd ki a szolgáltatások ikont és azon belül az Örökbe fogadási központot (legalábbis én erre a névre emlékszek) és ha 3000$ alatt van a pénzed a szociális munkás el fogja utasítani az örökbe fogadást ha 3000$ fölött van a pénzed akkor ki ír valami ilyesmit: Elfogattuk az örökbe fogadását önböl kiválo szülő lesz holnap reggel 10kor viszem az új családtagot. Najo akkor ha nincs elég pénzed akkor használd ezt a kodot:kaching(+1000$)
vagy ezt:motherlode(+50000$)
de ha nem akarsz csalni akkor amielött felhivod a szociális munkást adj elnéhány dolgot pl.:ablakok és miután simed befejezte a telefon beszélgetést újra vissza vásárolhatod ezeket a dolgokat
Megjött a szociális munkás másnap reggel 10kor kiszál az autóból és kijön egy ablak hogy milyen korú gyereket szeretnél. Mondjuk kiválasztod a tipegőt. Lehet hogy azt a tipegőt kapod akit már egyszer elvittek az egyik simsedtöl .
és innen már jo nevelést!
Ha egyszer rosszul gondoztad a gyerekedet, és elvitték tőled, és ugyan azzal a simmel akarsz örökbe fogadni, akkor nem fogja engedni.

Ha meg van a Házi kedvenc akkor állatot is örökbe fogadhatsz. Felhívod a szolgáltatást, állat örökbe fogadása, kihoz egy ablakot, hogy milyen állatot szeretnél örökbe fogadni. Lehet kicsire növő kutyát, nagyra növő kutyát és macskát. Rákattitasz a neked tetsző állat képére, jobb oldalt kihozza, hogy mire van szoktatva az állat, és miket tud. Kiírja oldalt még, hogy mennyibe kerül. Ha kiválasztottad az állatot, nyomj okét. Fontos, hogy legyen pénzed, mert ha eladsz valamit, hogy elfogadja a kérelmedet, utána visszavásárolod a cuccot, és jön a rendőr, és nincs pénzed, akkor elviszi az egyik tárgyadat, és ráadásul nem is olyan értékben visz el tárgyat, mint amennyit fizetni kéne, hanem sokkal nagyon értékű tárgyat visz el.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára