gyors szerelem. összes ruha

Szerző: Ráss

Ha azt szeretnéd hogy egy sims egy másik simsbe beleszeressen gyorsan ,nos arra is van kód!: A szomszédságba a ctrl+shift+C billentyűk lenyomása után a kód ablakba A következőt kell beíírni: boolprop testingcheatsenabled true<--titkos kód másnéven! Ezek után a belépsz a családhoz és ott ugyanezt beírod! Majd a kapcsolatokra mész és ott mind a 2 simsnél felhúzod azt a zöld sávot a maxra! Majd egy csók és kész a szerelem!
Ha esetleg nem a család tagja akkor miután beírtad a kódot a shift lenyomása közben rá kattintasz a simsre bal egér gombal majd a make selectabléra mész! Így a család tagja lesz! Ha nem aakrod h a család tagja legyen akkor pedig a make unselectabéra menj!

Összes ruha! Ugyanazt a kódot alkalmazzuk mint az elöbb! A szomszédságbas beírjuk majd entert nyomunk! Ezek után a családkészítőbe megyünk és ott lenyomjuk a shiftet és az N betüt! Ekkor kíír egy sárga szöveget! Ez azt jelenti h siekrült a kód! Ha minden jól megy akkor már láthatatlan ruhád is van, amit ha felvesz a sims akkor láthatatlan lesz! De a feje látszik xp

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára