Egy jó randi érdekében...

Szerző: Lara , Rebeka_ , jutta57 ...

Mielőtt belekezdenél egy randiba, érdemes kicsit közelebb kerülni a kiszemelt simhez, így több az esélye annak, hogy a randi jól sül el.Mivel a csillagjegy nagyon számít kérdezze meg (Kérdezze/...Mi a csillagjegye(d)?)Ezzel is nő ha vonzzák egymást a csillagjegyek .Nincs más dolgod, mint teljesíteni a simed vágyait, természetesen a jelenlegi partnerével kapcsolatban (ezt a Vágyak menübe nézheted meg). Minél nagyobb életcélú (ezt pontokba mérik) vágyakat teljesítesz, annál feljebb megy a randi mérő. A kiszemelt sim vágyait megnézheted a randiszint-mérő melletti kis életcél fromájú (bármelyik életcélt formálhatja) ikonra. Tudod fixálni is a partnered vágyait/félelmeit, ugyanúgy ahogy a saját simedét. Ha az ő vágyait teljesíted sokkal feljebb megy a randimérő és plusz időt is kapsz! Érdemes még parfümöt is venni, mivel ha éppen simed partnerének ez az érzékeny pontja, akkor sokat számíthat a randi eredményeiben. Emellett a szerelmi bájital is segíthet (telefonnal rendelhetsz a Szolgáltatások menüben a Javasasszonytól), és a közös fényképezkedés is és egyéb közös szórakoztató programok.
És még nagyon fontosak a csillagjegyek is!
Néhány adat hogy jól válaszd meg a partneredet (ha a javasaszonynál kerestetsz párt akkor biztos, hogy a csillagjegy stimmelni fog, kivéve ha $1000 alatt adod neki a pénzt):
Pic

Csillagjegy Hozzájuk vonzódik Taszítják
Kos Ikrek/Bika Rák/Mérleg
Bika Kos/Mérleg Szűz/Rák
Ikrek Halak/Szűz Bak/Kos
Rák Bika/Skorpió Ikrek/Kos
Oroszlán Nyilas/Rák Bak/Ikrek
Szűz Vízöntő/Nyilas Oroszlán/Bika
Mérleg Szűz/Rák Halak/Skorpió
Skorpió Halak/Oroszlán Mérleg/Vízöntő
Nyilas Halak/Bak Mérleg/Skorpió
Bak Vízöntő/Bika Oroszlán/Ikrek
Vízöntő Bak/Nyilas Skorpió/Szűz
Halak Skorpió/Ikrek Oroszlán/Kos


Ha viszont gyorsan akarsz összehozni két simet, beírod a városba a titkoskódot (boolproptestingcheatsenabled true/false, a false-val kikapcsolod), majd belépsz a családba, ott lehetsz a lánnyal, akár a fiúval és menj a kapcsolatokba, majd húzd fel mindkét zöld vonalat. Ha beszélgetnek egy kicsit, akkor megjelenik, hogy szerelmesek, és a folytatás már csak rajtad múlik Ha viszont nem egy háztartásban élnek, akkor is feltudod húzni anál, akivel vagy, és ő már szerelmes lesz, és ha a fiút/lányt is te csináltad, belépsz hozzá, és nála is megcsinálod ugyan ezt. Sok sikert!

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára