The Sims™ 3 - Egyedi tartalmak telepítése

Szerző: Treff

Az egyedi tartalmak telepítése a Sims 3-ba nem olyan egyszerű, mint a Sims 2 esetében. Itt is két féle fájl létezik: package és sims3pack kiterjesztésűek. Ezek telepítése eltér egymástól.

Sims3pack fájlok


Ezeket egyszerűbb telepíteni. A letöltött fájlokat másold be a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3/Downloads mappába. Ha ilyen nincs, hozz létre egyet.

Ezután nyisd meg a Sims 3 indítópaneljét. A Letöltések gombra kattintva találod meg a Downloads mappa tartalmát. Válaszd ki azt, amelyiket telepíteni szeretnéd, majd kattints a Telepítés gombra. Felugrik egy Sims 3 logós ablak, amin egy csík fut végig, ez jelzi a telepítés állapotát. Ha megtörtént, az indítópanelen a letöltésed mellett az Állapot oszlopban a képen látható ikont találod.
Package fájlok


Ehhez szükség van egy programra, amit INNEN letölthetsz.

A program a Program Files/Electronic Arts/The Sims 3 mappában létrehoz egy Mods mappát. Ide telepíti majd a fájlokat.

A fájlok telepítése innentől már egyszerű. Kattints kétszer a telepítendő fájlra, ekkor a Mods mappában található Packages mappába telepíti a fájlt. Ha jobb egérgombbal kattintasz a telepítendő fájlra, akkor eldöntheted, hogy a Packages mappán belül hova telepítse. Ennek nincs jelentőssége, mindössze segít rendszerezni a letöltött fájlokat. Ezeket a letöltéseket nem kell az indítópanelen is telepíteni.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára