Jó utat! - minden egyéb

Szerző: pique

Tehát, adott nekünk három előre elkészített nyaralási hely.

Háromtó
Ennek a vidéknek a lényege, hogy az ember kikapcsolódjon a természetben. Ha egy kincsásás során megtalálod az ide tartozó térképet, mehetsz is a yetihez. Ha vele összebarátkozol (elég szimpla barátság is) akkor hozzádköltözik. Ennek az előnye, hogy minden tudása a maxon van, így ha elküldöd dolgozni, valószínűleg elég hamar eléri a csúcsot.

Twikii szigetek
Hawaii hasonmása. Strand, leégés, várépítés, miegymás. Ha megtalálod a térképet, mehetsz a boszorkánydoktorhoz. (Ha megvan a yeti, vidd őt is magaddal.) Ajánld fel a segítséget az úrnak, majd küldd a yetit, hogy csinálja meg. Minden tökéletesen működni fog, és megkapod Sunyi Monyót, a vudu babát.

Tekemizu falu
A keleti tájak ismeretében. Közlik veled, hogy van egy nindzsa, aki tud teleportálni, és megtanulhatod tőle ezt a műveletet. A nindzsával ha elmész egy közösségi területre, ott bukkanhatsz rá: épp megjelenik. Ráklikk, megkéred, hogy tanítsa meg a teleportálást. Előtte feltesz neked egy kérdést - ha jól válaszolsz, már teleportálsz is.

Ha megtalálod a kincses térképet ide, akkor egy mesterhez tudsz elmenni, aki megtanítja neked az egyik keleti legendáját, amit később te is továbbadhatsz.

Későbbiekben a 45 közül már felfedezett emlékről is szót teszek

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára