Főzés

Szerző: Stufim , Reby

Ha simed éhes lesz ennie kell. Vagy éhen hal. Teendők:

1, Hűtőszekrényedből vegyél ki kaját és süsd meg vagy főzzed! Ha fridzsider üres telefon vegyél élelmiszert a hűtődbe. Ugyanezt számítógépeden is megteheted. Ha alacsony simed főzéstudománya nagy az esély egy kis konyhatűzre. Ezér legyen tűzjelző a konyhádban. Vagy tanítsd meg főzni könyvekből, vagy a televízióból. De ahogy főz úgy is nő a főzéstudománya! Minnél magasab a főzéstudománya simednek annál több ételt tud megfőzni és ezek sokkal táplálóbbak is. De ne feledd ha sokszor adsz neki enni akkor el fog hízni. Ezért legyen egy-két kondigép is az otthonában.

2, Ha nem akarsz főzetni simeddel vagy nincsen birtokodban se mikróhullámú sütő, esetleg tűzhely (remélem azért van) akkor használd a grilledet. Vagy ha ez sincsen akkor...

3, .. Menj étterembe! Kattincs a fogadópultra és válaszd a "kisérjék asztalhoz" opciót. Az étterem drága hely olcsóbb ha otthon összeütsz valamit.

4, Rendelj pizzát vagy kínai kaját! Ezek sem olcsók de nehezebben romlanak meg mint a simed által készített ételek.

5, A gyerekek is főzhetnek! A játékok közt van egy ilyen színes műanyag tűzhely alakú "játék". Azt vedd meg, és a gyerek simmel süss muffint!

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára