Jó utat! - Twikii túrái

Szerző: pique , jutta57 , mzsofi11 ...

Túrázni úgy mehetsz el, hogy egy közösségi területen rákattintasz a túravezetőre, aki attól függően, hogy hol nyaralsz, három lehetőséget ad. Twikii, Háromtó és Tekemizu is különböző túrákkal rendelkezik. A túrák végén feldobnak neked egy feladványt, ahhoz hasonlót, mint amit a munkák során kapsz, és ezek is ugyanazzal az eredménnyel járnak - vagy jól sikerül a kirándulás, vagy nem. Most Twikii túráiról írnék.

Üvegfenekű csónak
Itt eddig 3 feladvánnyal találkoztam.
Az elsőben a lényeg a következő: lyukas lesz a csónak, és választani kell, mivel tömitek be - a kezetekkel, vagy rágógumival. Eddig ennél mindig a kéz jött be, ugyanis ha a rágót választod, akkor az akármilyen halak megeszik a rágót, és a hajó ugyanúgy tele lesz vízzel...
Második: épp vizslatjátok a vizet, amikor megpillantotok egy kamerát. Felveszed-e, vagy sem? Itt két végkifejlet lehetséges: otthagyod, és akkor közlik veled, hogy az egy természetfilmhez volt kitéve, és elromlott, vagy felveszed, és akkor kapsz 350 simoleont, mert az egy filmes kamerája, és elhagyta. De az is lehetséges ha felveszitek, hogy vízibolha vagy csíbor vagy valami ilyesmi megcsíp... Velem ez történt.
Harmadik: egy csoportnak (azt hiszem búvárok voltak) a hajójával gond lesz, 2 lehetőség van: Megszakítjátok a túrát és rögtön a partra viszitek őket, vagy velük folytatjátok a túrát. Én az utóbbit választottam, amiért kaptak 1 logika pontot.

Vontatott ejtőernyő
Itt három feladvánnyal találkoztam.
Első: meglazulnak a hámok. Meghúzzátok őket, vagy a vízbe ugrotok? Itt eddig mindig azt válaszottam, hogy meghúzzák a hámot. És eddig mindig kaptam egy erőnlét pontot...
Második: sirály raj jön, mit tesztek? Lefelé, vagy oldalra húztok el? Itt ezidáig az oldalra jött be.
Harmadik: elszakad a vontató kötél. Kormányoztok tovább, vagy a szélre bízzátok magatokat? Kormányozzatok inkább. Én a szélre bíztam magam, és a simem hulla fáradtan tért haza. Ha kormányoztok, akkor kaptok 1 erőlét pontot, vagy betörtök 1 kirakatot, amiért 500 simoleont kell fizetnetek, de gyakoribb az első (én legalább 6-szor választottam a kormányozást, és csak 1x kellett fizetniük).

Helikopter út
Hmm-hmm.
Első: a pilóta mondd valamit, de nem halljátok, csak azt, hogy valamelyik gombot kell megnyomni. De a zöldet, vagy a pirosat?
1. Amikor először a zöldre mentem, akkor kaptam egy logika pontot, mivel az a klímát kapcsolta be.
2. Amikor másodszor is a zöld gombot válaszottam, akkor kinyílt a csomagtartó, és a pilótának csak nagy nehezen sikerült visszaszereznie a gép egyensúlyát.
Második: nincs elég benzin, így ki kell dobni valamit: 50 kiló kő, vagy 50 kiló toll? A köveket válaszottam, (annak ellenére, hogy az is eszembejutott, hogy ez valami átverés akar lenni, és azok biztos régészeti leletek, vagy hasonló) és kaptam egy logika pontot.
3. Darázs jön az utastérbe: kinyitjátok az ablakot, vagy lefújjátok rovarriasztóval. Én az ablaknyitást választottam, és nyugodtam kirepült a darázs.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára