Ingyenes letöltés a hivatalos oldalról

Szerző: Treff

Sokan panaszoltátok, hogy nem tudtok letölteni a hivatalos oldalról, mert nincs regisztrálva eredeti játékotok. Mint majdnem mindenre, erre is van egy pénztárcabarát megoldás, ami mégsem illegális. Hogy ez a készítők figyelmetlensége, vagy direkt csinálták így? Nem tudjuk, de nem is érdekel, mert a lényeg az, hogy most már mindenki tud majd letölteni a hivatalos oldalról, akinek megvan a sims2.

Nem szükséges, hogy eredeti legyen a játékod. Ennek az egyetlen hátránya, hogy a nagyon friss letöltéseket még nem tudod így letölteni. Akkor haladjunk lépésekben:

1. lépés >> Indítsd el a sims2-t, lépj be a városba! Ezután kattints arra a csillag alakzatra, ami az alábbi képen pirossan be van satírozva, és a nyíl is rá mutat. Ekkor felugrik egy ablak, ami figyelmeztet, hogy a játékélmény online-módban változhat. Ezt csak akkor vedd figyelembe, ha viszonylag gyenge a géped, egyébként ne törődj vele, és kattints az Igen-re!- - - - - - - - - - -
1+1. lépés >> Ilyenkor egy picit vár, és utána felugrik egy ablak. Ritkább esetben előfordul, hogy egy olyan ablak ugrik fel, amilyet a képen látsz. Ez a Jó utat! javítópatch létezésére hívja fel a figyelmedet, függetlenül attól, hogy telepítetted-e. Ha Igen-re kattintasz, akkor kilép a játék, és megnyílik a hivatalos oldal azon része, ahonnan letöltheted a javítópatch-t. Ha viszont a Nem-re kattintasz, akkor bent marad a játékban. Ilyenkor kattints újra a csiilag-szerű jelre, és az 1. lépésben leírtak szerint járj el!- - - - - - - - - - -
2. lépés >> Ha szerencséd volt, az előző lépést kihagyhattad. Felugrott egy ablak, ami eleinte üres. Picit várj, és máris bejön a tartalom, hiszen ne feledd, ez már az internetes része a játéknak, és a játék futása mellett időigényes netezni. Ha előjött, akkor az ablakban látsz 4 kategóriát: Telkek; Állatok; Simek; Berendezések. Itt válogathatsz kedvedre, ha valami megtetszik, kattints a letöltés gombra, ami mögött láthatod, mennyi helyet fog elfoglalni a merevlemezeden. A Ford autókat is le tudod tölteni, ahogy mindent, amihez egyébként regisztrálnod kellett volna egy eredeti játékot. Jó szórakozást...Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára