Hozz létre szervó robotot !

Szerző: lacibasinagyhu , Xabi Alonso , Lilly10 ...

Szervó létrehozása!

Nos először is szükséges a Vár az üzlet kiegészítő! Ha megvan, akkor nem kell mást tenned csak venned kell egy robot készítő asztalt! (Hobbi/Egyéb/Fémes kinézetű asztal (nevéből rájössz)) És kattints rá valamelyik simeddel és válaszd, a készítsen több játékrobotot feliratot! Ez tényleg nagyon hosszú ideig tart mire aranyfokozatú pedálmedálod lesz ebből! Ezért én javaslom, hogy használd a szükségletek kikapcsolása kódot!(motivedecay off/on) Ezután kattints a simmel a robotkészítő asztalra és válaszd, a készítsen egy szervót! Nevezd el és lényeges, hogy milyen nevet adsz, mert ha kész és bekapcsolod, megkérdezi milyen nemű legyen a szervó!
És ha ez kész, akkor kapcsold be, és mint egy simet úgy tudsz vele mozogni meg elvinni magaddal meg .....stb.
DE lehet kóddal is (még mindig kell a Vár az Üzlet!) boolprop testingCheatsEnabled true Killik a simre Badge Juicer és ott valami Set Badge Roboty(vagy valami..) Gold .És aztán szintél vegyél készítő asztalt de már nem kell játék robotot készíteni hanem egyből készíthetsz Szervót!
De úgy is lehet hogy a szomszédságban beírod a boolprop testingcheatsenabled true aztán az emberre shiftel kattintasz és asszem spawn és New Servo.nemtom hogy kell e hozzá a vár az üzlet én íigy oldottam meg.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára