Játéktippek

Szerző: jacke01 , gal9marcell

Egyetem tippek:

Befolyás:

A simek immár befolyással is rendelkeznek , amelyet arra használnak , hogy más simeket különböző feladatok elvégzésére vegyenek rá. Befolyásukat a speciális , a Vágyak panelen kék kerettel jelölt kívánságok teljesítésével növelhetik - az így szerzett pontok állását a Befolyásszint-mutatón követheted nyomon. Ahhoz , hogy egy simet rávegyél valamire , kattints rá és válaszd a "Rávenni" opciót, majd válaszd ki az adott cselekvést.

Mégtöbb befolyás:

Simed nem növelheti vefolyás pontjainak számát , hiszenn a Befolyásmutató maximumon áll. Hogy helyet csinálj a további pontoknak, told ki a mutató maximumát azzal , hogy új barátokra teszel szert.

Az óra ketyeg:

Bár simed elhagyta az otthonát, Szemesztter időmérője továbbra is ketyeg, ezért tartsd rajta a szemed, miközben simed az egyetemváros felfedezésével van elfoglalva.

Iskolai teljesítmény:

Simedre ráfér az órai teljesítmény javítása. Az Órai teljesítmény jelzője megmutatja neked, hogy simed mennyire muzsikál jól az órán. Az olyan tevékenységek , mint a félévi házidolgozatok írása számítógépen vagy a házi feladatok elvégzése javítanak az órai teljesítményen. Hogy rávegyél egy simet a házi feladat elvégzésére , kattints rá és válaszd a "Főiskola... Házi feladat megírása" funkciót. A jó órai teljesítmény a szemeszter végén megkapott ösztöndíjak formájában hozza meg gyümölcsét.

Jegyek:

Simjeid egyike feleslegesen töri magát az órai teljesítmény javítása érdekében , a jelző ugyanis a maximumon áll. A teljesítmény további növeléséhez meg kell nyújtanod a jelzőt, ezt pedig a szükséges jártasságok építésével valósíthatod meg.

Szakirány választás:

Simed egészen végzős koráig választhat magának szakirányt, és meg is változtathatja döntését a számítógépe vagy a telefon segítségével, ha a "Főiskola", majd a "Tanulmányi Osztály - Szakirányváltás" opciót választja. Vigyázz a szakirányválasztásokkal, ha simed már elkezdte az adott szakirányhoz szükséges jártasságok építését, mert a váltásokkor a szükséges jártaságok köre is megváltozik.


Irány a suli:

A tanítás egy órán belül elkezdődik. Az órák látogatása az egyik legjobb módja a teljesítmény javításának. A jókedvű simek maguktól bemennek az órára, a rossz hangulatban lévőket azonban küldeni kell- kattints rájuk és válaszd a "Főiskola" majd az "Óráa menni" opciót.

Az idő megy tovább:

A Szemeszter időmérő megmutatja, hogy mennyi idő van még hátra a félévből. Simednek legalább a fehér vonalig el kell tornásznia az Órai teljesítmény jelzőt a szemeszter vége előtt, különben próbaidőre bocsájtják és meg kell ismételnie a felvételt.A próbaidő:

Valamelyik simed órai teljesítménye komoly kívánnivalókat hagy, pedig legalább a fehér vonalig fel kell tornásznia az Órai teljesítmény jelzőt a szemeszter vége előtt, különben próbaidőre bocsájtják és meg kell ismételnie a felvételt.

A záróvizsga:

Valamelyik simed záróvizsgája 5 órán belül megkezdődik. A Szemeszter időmérő megmutatja, hogy hány óra van még hátra simed záróvizsgájáig. A vizsgán való megjelenés sokban hasonlít a tanórákra járáshoz, de a vizsga elbliccelése komolyan leronthatja simed tanulmányi eredményét.

Szoba elfoglalása:
Simjeid jobban teszik, ha gyorsan kiválasztják a hálószobáikat, mielőtt a többi diák is beözönlik a kollégiumba. Hogy simed szobát igényelhessen, kattints rá egy jelenleg lakatlan szoba ajatajára és válaszd a "Szoba igénylése" opciót. Ha ily módon megszereztél egy szobát, bezárhatod, hogy távol tartsd a hívatlan vendégeket. Ha a többiek is elfoglalták a szobáikat, a helyiségek el lesznek rejtve a kíváncsi szemek elől - ha be szeretnél kukkantani, simednek be kell mennie.

Légy magad ura:

Tini simjeid felnőtté válásukig bármikor dönthetnek úgy, hogy főiskolára mennek.Egy sim főiskolára küldéséhez kattints a telefonra és válaszd a "Főiskola" , majd a "Főiskolára menni" opciót.Ne feledd, ha egy sim főiskolára megy, Fiatal Felnőtt lesz belőle, és nem lesz többé Tini.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára