Aranyozott Márvány sírkö elérése

Szerző: infernus , palacsinta847 , Stufim ...

Ha a Simed Boldogan hal meg. Értsd: platina hangulata van a halála időszakában, akkor Akár a tudós sim is "Boldogan" hal meg és nem vitatkozik a kaszással, sőt ajándékot is kap a kaszástól.

Ezen kívül az urnája vagy sírköve Aranyozott Márvány lesz és rajta lesz az Életcél jele is.
És természetesen Boldog simjeink lesznek, hisz mindent elértek, amit csak szeretek volna.

A halál 72- 73 nap körülkövetkezik be, persze 1 nap csak 1 ember hal meg ezért az idő kitolható akár 77 napra (nekem ez volt a max) vagy többre is.

A platina hangulathoz, szükség lesz az évszakok kiegészítőre (anélkül is meglehet oldani csak macerás állandóan ill. akkora platina szintrehozni a derikvenst.)
Az évszakok kiegészítővel viszont kell egy kis kertet csinálnunk ahol nővényeket termelünk(a "ízetlen" növényt sajnos nem tudjuk érdemben felhasználni) Ezért érdemes valakit a családból foglakóztatni aki eléri majd a arany pedálmedált kertészetből ő ugyanis csak simán beszélget a növényekkel amitől ők boldogak lesznek, és jó lesz a termés.

Majd venni egy gyümölcsprést és ezeket, az összetevőket használva(amiket egyébként alapkertészkedési szinten nem is termelhetsz) turmixot készíteni belőlük és megitatva emberükkel platina hangulatuk lesz(pár órán keresztül)
Szükséges koktél receptje a következő: 2 citrom és 2 eper /alkalom (Ennek neve: epres limonádé)


Természetesen az Évszakok kiegészítő nélkül is elérhető, hogy a Simnek platina életcélmutatója legyen, a vágyak beteljesítésével és a félelmek beteljesülésének elkerülésével, avagy kóddal: aspirationLevel x (az x helyére megy a szint száma), vagy a titkos kóddal.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára