Tuti üzlet, Simeknek!

Szerző: Nompy

Tuti üzlet a gazdagodni vágyó simeknek!
1. Vedd meg a legtöbbe kerülő sportverdát! (Gondoskodj a megfelelő placcról, ahová állhat a kocsi.)
2. Ha van már saját házi vállalkozásod, akkor "árazz ki" minden eladható terméket, ami eddig be volt árazva!
3. A luxussportkocsit árazdd be "Nevetségesen drága"-n (100% nyereség az eladott árun)!
4. Nyisdd meg a házi boltodat, és készítsd elő azt a simedet, amelyiknek 10-es szinten van a beszédkézsége és van arany eladói pedál-medálja, de az sem árt, ha jóban van az épp aktuális kuncsafttal!
5. Használj körülbelül 3-4 "Eladás: Rámenős stílusban" opciót! (Nem biztos, hogy ennyit kell majd, Neked használni, hiszen ez sok tényezőtől függ; az eladó "állapota", a bolt iránt tanúsított lojalitás a vásárló részéről, és a vevő kedélyállapota. Ezt Neked kell majd kitapasztalni, tehát használdd a "Hangulat felmérése" opciót, de a legjobb módszer az, ha egyből rápróbálod sózni a vevőre az autót, amint megérkezik a telkedre.) ! Fontos !: Ha nem tanúsít a vevő a termék iránt nagy érdeklődést egy idő után a rámenős stílusnak köszönhetően, akkor használhatod az "Eladás: Manipuláció" lehetőséget, de akár fel is vidíthatod, ha rendelkezik a simed ennek a birtoklásával, hogy utána újult erővel vágjon bele a vevő az üzletbe (rád ez kevésbé vonatkozik, hiszen a Felvidítás, és a Rámenős stílus is rendesen vesz le simed szükségleteinek állapotából. Tehát ajánlott az eladás előtt a simed szükségleteinek teljeskörű kielégítése.
6. Majd a hiányzó kis szint elérése a "vásárlói mércében" már könnyedén elérhető, ha az "Eladás: Visszafogott stílusban"-t alkalmazod.
7. Ha sikerrel jársz, és megveszi a vásárló az autót, akkor már csak egy gyors pénztári móka van hátra (vagy éppen lassú, ha még csak most lát először pénztárgépet a simed... ), és a zsebedben tudhatsz egy irdatlan nagy mennyiségű összeget, amit simoleon-ban mérnek!

Aki pénzszűkében szenved, de viszont annál nagyobb a tudása a simjének, és véletlenül, ha úgy hozná a Sim-sors, akkor használja csak ezt az eladási és egyben meggazdagodási módot és akár szakosodjon is erre! Lényegében véve egy beépített "pénzcheat"-ről van szó, amit a leleményesebbek (khm...khm... ) könnyedén felfedezhetnek és alkalmazhatják azt a későbbiek során, ha netán megkellene egy kicsit tömni azt a bizonyos bukszát...

Most már remélem mindenkinél megoldódnak azok a piszkos anyagi problémák!
A túlzott mennyiségben felhalmozott simoleon-okért felelősséget nem vállalok, ez már az "elkövetőt terheli", valamint a bevételből vásárolt kerti törpék tömeges eltűnéséért sem lehet engem hibáztatni, de azt is leszögezném most előre, hogy a folyamatos betörések és irigykedő szomszédok miatt sem engem terhel a felelősség! Ez van, ha az ember, pardon sim gazdag, szóval szépen tessék csak "beletörődni" a "felső tízezer" mindennapjaiba, hiszen mostantól kezdve "sanyargatott" sors vár arra, aki egyszer bekerül abba az elit rétegbe......

Ui.: Sok lett egy kicsit a " ismétlés a szövegben, de vajon ezt még elfogadhatónak tartja a legfrissebb Magyar Helyesírási Szabályzat a legújabb kiadásában?
Hát erre soha nem fog fény derülni, mivel nem is érdekel az egész!

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára