Milyen életre vágynak a simek?

Szerző: Ponty , f.docy , oroszlan373 ...

A simeid nagyon szeretnének jól élni.Ehez csak olvasd el ezt és megtudod a simvilág rejtéjeit!

Tedd ezt:

Tipegőként...
Vegyél a kicsinek sok játékot! Az intelligens tejet olyan sim csinálja neki akinek az életcélmutatója arany vagy platina mert ez (mivel életcéljutalom) alacsonyabb szinten negatív hatást vált ki. Csak a jól sikerült (kéken világító) tejből adj neki (Ettől gyorsabban tud tanulni) mert ha nem sikerül a tej (piros) akkor a játékokkal szerzett pontok egy része elveszik!(Az intelligens tejet életcépontokból tudod megvásárolni)Mindent (járás, beszéd, bilizés) taníts meg neki!+Buli! Ha a simet később egyetemre szándékozod küldeni, akkor igyekezz, hogy a játékokkal szerzett jártasságpontokból minél több legyen!

Gyermekként...
A lurkónak lehetőleg legyen saját szobája! Mindenképp végy neki gyermeksütőt!Ehez tanuljon némi azaz 3 pontnyi főzést (ha többet tanul annál jobb)! Ha a szórakozás szükséglete lent van, akkor lehetőleg olyan szórakozást válassz neki, ami növeli a jártasságpontokat! Mindig írjon leckét!
Lehetőleg Magániskolába járjon!+Buli!

Tiniként...
Vidd el közterületre vásárolni!Végy neki magazinokat, játékokat is!Pasizzon/csajozzon be!+Buli!
Ha tiniként dolgozik, akkor már egyből magasabb szintnél kezdi a munkát felnőtkorban.Ha nem dolgozik akkor legalább a jártasságait fejleszd!Felnőtkorban és az egyetemen hasznos lesz! Pályázd meg az ösztöndíjakat! Küld a simet egyetemre!

Fiatal felnőttként...
Olyan szakirányt válassz neki, ami egyezik a végső életcél-munkájával. (Ha nem munka az életcélja, akkor ez nem lényeges.) Minden félév első nyapján tanuljon. Mindig írjo házidogát, és menjen be egy-két órára is! Ha már a vonal fölött van a "tanulásmutatója" akkor bulizzon, szórakozzon, ismerkedjen sokat! Felnőttkorában hasznos lesz

Felnőttként...
Költözzön el szüleitől!Legyen saját háza!Menjen hozzá a szerelméhez!Legyen gyereke 1 vagy több és nevelje fel!+Buli!

Idősként...
Nyugdíjba mehet és éldegélhet!Próbáld úgy intézni hogy halálakor platina színű legyen az életcélja!+Gyászbuli!

Próbáld ki nem jársz rosszul!

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára