Szellemkastély

Szerző: scom , kovifeco

Ha egy igazán hátborzongató és félelmetes lakást szeretnél simeidnek, itt a megoldás! Egy ház teli szellemekkel, és kísérteties cuccokkal, amitől garantáltan a falra másznak (bár ez a játékban nem lehetséges) Hogy hogyan hozhatsz létre egy ilyen félelmetes otthont? Csak olvasd el ezt a kis leírást.…


Először is be kell ütni ezt az egyáltalán nem rövid kódot miután beléptél a szomszédságodba: „boolprop testingCheatsEnabled true” (nem árt, ha felírod valahova. Ha ezzel megvagy kattints a család létrehozására és kreálj egy félelmetes simekkel teli nagycsaládot (segíthet a Shift + n, így sok vicces, különleges és egyenesen röhejes ruhákat felnyitni). a harmadik fontos lépés természetesen a lakás. Teliteheted különféle középkori tárgyakkal és egyéb hátborzongató felszerelésekkel, hogy még félelmetesebb legyen simeid élete.

Szükséges kiegészítők: Éjszakák, Vár az üzlet, Pets, mesés cuccok(PERSZE EZEK NÉLKÜL IS MEGPRÓBÁLHATOD FELÉPÍTENI). Kép:Ha ezzel megvagy jönnek az extra félelemkeltő „eszközök”: a szellemek és ufók.
Legjobb ha 8 fős családot hozol létre, így több lesz a az átlátszó simed, magyarul szellemed. Vigyél ki 6 simet (vagy ahányat akarsz) és: kattints a simedre Shift + kattintással és ott: Kill... (megölés) és kill by flies (meghalás legyek által. . ) Egy jó tipp: vigyék el simeidet az ufók, és ufóként öld meg. Ha nem csinálsz a halottakkal semmit lilák lesznek, de mi nem elégszünk meg ezzel.
Színezzük be őket? Igen! Shift + kattintás a sim koporsóján: Set death type... (Halál típusának megváltoztatása) és itt ezek közül választhatsz:

* old age : öregség, Fehér
* disease: betegség, Zöld
* drowning: fulladás, Kék (tócsákat hagy maga után)
* electrocution: elektrosokk, Piros
* fire: tűz, Átlátszó (füstölög)
* starvation: éhezés, Szintén átlátszó
* flies: legyek, Lila
* fright: ijedtség Rózsaszín
* satellite: műhold Narancssárga

Már el is készült simeid rémálma.Néhány jó tipp:

* egy vagy két embert azért hagyj életben, de az egyikből csinálhatsz ufót, vagy zombit,
* ufót is (elvileg) megölthetsz,
* a szellemeknek ajánlott öltözet: kaszásruha, csontváz, átlátszó felsőtest,
* vigyázz, nehogy (élő) simed félelme legyen„szellemet látni” (ha a vágya akkor lehetőleg éjjel hagyd ébren).

Meg van néhány hejen letölthető úgynevezett Halowwen Pack.Ami Hallowini cuccokat tesz bele.Pl:Csontváz.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára