Saját Create-A-Sim szoba

Szerző: sunflower , Darths , Devergogirl ...

A játékba beépített CAS (családkészítő) elég unalmas... Kicsit feldobhatjuk egy trükkel, de ezt csak hozzáértőbb játékosoknak ajánljuk, mert a kivitelezése bonyolult!

1. Keresd ki a ...\The Sims 2\TSData\Res\GlobalLots\CAS!.package fájlt, majd másold át a C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\LotCatalog mappába. Nézd meg, hogy melyik fájlnak van a legnagyobb szám a végén. Nálam például: cx_00000017.package. Akkor értelemszerűen a fájlnév cx_00000018.package lesz.

2. Miután végeztél a preparálással, lépj be a játékba, és lépj a Lots (telkek) gombra. Itt látod a listáját egy jó csomó beépített háznak, és mindegyiknek van egy jó kis nevük. Keress egy olyat, aminek valami zagyva neve van, pl. jkgbkvuy vagy hasonló. Ezt tedd le valahová a szomszédságba, majd lépj be építkezésre a házba.

3. Most kedved szerint rendezd be a szobát fesd le a falát, cseréld ki az ablakát, stb. Sajnos a falon levő képek a CAS Podium-hoz tartoznak, így nem lehet leszedni őket a falról...

4. Ha készen vagy, mentsd a telket, és lépj vissza a szomszédságba, majd tedd vissza a telket a katalógusba. (ezt úgy teheted meg, hogy a "Lots" panelen a "Move Lot"-ra mész, és rákattintasz a CAS-odra).

5. Lépj ki a játkéból, és a C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\LotCatalog keresd ki az első lépésben átnevezett CAS fájlt, és másold az eredeti mappájába. Az ott levő CAS!.package filet nevezd át pl. CAS!.package.bak-ra, vagy akármire, csak ne package legyen a kiterjesztése. Most a saját CAS-odat nevezd át CAS!.package-re.

6. Most lépj be a játékba, és ha minden jól sikerült, a régi CAS helyett a sajátod van ott.

Amire vigyázz: amikor kiegészítőt telepítesz, mindig tedd vissza az eredeti CAS-t, és sajátodat tedd félre egy kicsit!!! Amiután feltelepítetted, visszateheted.
Minden kiegészítőnek saját CAS-je van! Ezért a CAS-t cseréld le a ...\The Sims 2 *kiegészítőneve*\TSData\Res\GlobalLots-ban levő CAS-t is cseréld le.

Jó szórakozást!

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára