Farkasemberré válás

Szerző: lacibasinagyhu , Xabi Alonso , Rose ...

3 féle dolog van, amire jönnek a farkasok, ha jól tudom: legyen sok fa a kertben,(ha lehet) legyen gaz a kertben,(nem muszáj) legyen gyerek a házban! Ezután éjszakánként farkasok fognak járkálni a kertben! Ezek harapása terjeszti a kórt, amivel farkasemberré válhat a sim! Simogasd a falkavezért csak így tud megharapni! Ha eleged volt ebből akkor hívd fel az állatgondozót, és nála lehet az ellenszert kapni!

Van egy könnyebb módszer is:
A szomszédságban nyomj Ctrl+Shift+C-t, ekkor előjön a konzol. Írd be: boolprop testingcheatsenabled true. Ezután lépj be egy családhoz, tegyél le egy csomó fát, bokrokat, ha már vannak gazok, azokat ne szedd ki, egyszóval a ház kész erdő hatást keltsen. Éjszaka maradj ébren, az energiáját húzd fel a maximumra. Ha jön egy világító szemű farkas, gyorsan tedd szünetre a játékot.
Most Shift lenyomva tartása mellett kattints a farkasra és válaszd a MAKE SELECTABLE opciót. Üdvözöld a farkast. Menj a kapcsolataikba és húzd fel 100-ra az ismeretségüket. Ezután ismét Shift lenyomva tartása mellett kattints a farkasra, most a MAKE UNSELECTABLE opciót válaszd. Vigyázz , lehet hogy a kód sem segít! Vakard meg a pociját, simogasd, de hagyd egy kicsit élni is.

Jó szórakozást!

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára