Videó felvétel

Szerző: Jopy

A filmkészítés a Sims 2 beépített funkciója. A „v” billentyű lenyomásával indíthatod el a felvételt. A játék megállítása nélkül szüneteltetheted a felvételt a „b” billentyű lenyomásával. A készíthető filmek minőségét is változtathatod. A videofelvétel minőségének állítása befolyásolja a játék teljesítményét.

Videofelvétel beállítások:
Milyen legyen (pixelekben) a képernyőméret?

Kicsi = 128 x 128
Közepes = 320 x 240
Nagy = 640 x 480

Miben térnek el a Kamera beállításokban található videofelvétel méret változtatások?
Alacsony: Ezzel a beállítással a legjobb a tömörítés. Az így készült videofelvételek gyengébb minőségűek lesznek, de kevesebb helyet foglalnak, és kevés befolyással vannak a játék teljesítményére.

Közepes: Közepes szinten a képfelbontás megnövekszik, de a felvételek több helyet foglalnak el a merevlemezen, és jobban befolyásolják a játék teljesítményét.

Magas: Ezen a beállításon a legkisebb a tömörítés. Az így készült videók képminősége nagyon jó lesz, ugyanakkor a legtöbb helyet foglalják el a merevlemezen. Ezt a beállítást akkor javasoljuk, ha legalább 1.4GHz-es géped van.

Tömörítetlen: Ezen a beállításon a videó rögzítés nem tömöríti a képet. Az így készült videók általában nagyon nagy méretűek, általában tízszer akkorák, mint a magas minőségű beállításnál. Ennek a beállításnak a használatát csak akkor javasoljuk, ha legalább 2.4GHz-es géped van, és a gyorsabb merevlemez (ATA 100 vagy gyorsabb) is számít. Ez a beállítás azoknak ajánlott, akik gyakorlott felhasználók, és át akarják konvertálni a felvételeket más formátumokba.

Videó hang rögzítés (Video Sound Capture): Ezzel a kapcsolóval be- illetve ki lehet kapcsolni a hangrögzítést videofelvétel készítésekor. Ennek a bekapcsolása hatással lesz a játék teljesítményére videórögzítés közben, és növeli a rögzített felvétel méretét.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára