The Sims™ 3 - Rejtett személyiségjegyek

Szerző: Treff

A személyiségjegyek nagyban meghatározzák a simek életét. Mindegyikhez tartoznak speciális interakciók, minden simet más tesz boldoggá. A családkészítőben 63 személyiségjegy közül választhatunk, ám létezik ezen kívül 7 rejtett személyiségjegy is. Ezeket csak NJK gyerekeként kaphatják meg a simek.
Létezik egy HACK, amivel ezeket is elérhetővé tehetjük a családkészítőben.


Betörő
A betörőknek tökéletesíteniük kell a lopakodási technikájukat, hogy kiszabadíthasság a szegény, bebörtönzött tárgyakat a szomszédok otthonaiból. A tudás a családban marad, így a jómadarak gyermekei profin lopakodnak a születésüktől fogva.


Fülön tudja csípni a betörőket
A rendőrtisztek hosszú éveken keresztül tanulnak, hogy túljárhassanak a legagyafúrtabb betörők eszén is. A gyerekeik nagy szerencséjére a genetika kezükre játszik: ők az unalmas biflázás nélkül is elkaphatják a jómadarakat!


Nem hagy rumlit
A szobalányok utódai génjeikben hordozzák a tisztaságot, így sohasem hagynak koszt vagy rendetlenséget maguk után.


Piromániás
A piromániások imádják a tüzet.


Pizzarajongó
A pizzafutárokban őszinte rajongás alakul ki e pompás lepénykék iránt - erősebb a legcsípősebb pizzaszósznál is! Gyermekeik osztoznak a pizza iránti szenvedélyükön, és ez minden egyes forró falatot különlegessé tesz.


Rocker
Noha a szerencsés gének nem pótolják a többéves zenei képzést, a híres sztárzenészek gyerekeinek a vérükben csörgedezik a rock. A rockot nem lehet megtanulni... a rock létállapot.


Tud szalutálni
A magas rangú katonatisztek gyermekei járatosak a hadsereg szabályaiban és szertartásaiban, így bármikor képesek feszes vigyázzban szalutálni.


Tűzálló
A tűzoltók számtalan tűzvészből képesek sértetlenül kikerülni, ám nem a felszerelésüknek köszönhetően: őket egyszerűen nem fogják a lángok. Különleges képesség ez, amelyet továbbörökítenek gyermekeikre.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára