Jó utat - Takemizu falu túrái

Szerző: Alenor

Hello(:
Már van egy cikk a Twikii sziget túráiról, úgyhogy én most a Tekemizu falui túráktól írok.

Történelmi gyalogtúra


1.Kapnak egy kis időt, és megnézhetik valamelyik Isten szobrát. Két választási lehetőség van.

Ha a Gazdaság Istenének szobrát nézik meg, elbotlanak, és beleesnek a mérges szömörcébe. Ezután a simek sokáig vakaróznak.

Ha a természet Istenének szobrát nézik meg, megnyugszanak, és békésen térnek haza

ui: Csak nekem gyanús, hogy az egyik Istennél mérges szömörce van, a másik pedig a természet Istene? XD

2. Egy zsúfolt piacra mennek, ahol elveszítik a túravezetőt. Mit csináljanak?

Ha a buszhoz mennek, és ott várnak rá, akkor nagyon sokáig kell várniuk, mire a túravezető előkerül. Mire hazaérnek, teljesen lemegy az összes szükségletük.

Ha átkutatják a piacot, akkor át kell kelniük a zsúfolt tömegen, és a piac másik felében megtalálják a túravezetőt. Csakhogy nem veszik észre, mikor ellopják a pénztárcájukat. Ezért elvesztenek 300 simoleont.

3. Találnak egy kis fogantyút, ami régi, kopott, alig látszik ki a növények közül.

Ha megkérdezik a túravezetőt, hogy mit csináljanak vele, akkor kinyitják. Felfedeznek egy sírt, amiért kapnak 500 simoleont.

Ha meghúzzák, akkor kiderül, hogy egy ajtó, de nagyon nehéz, és erőlködniük kell. Az ajtó mögött nincs semmi érdekes, de kapnak egy erőnlét pontot.


Bambuszerdő


1.Találnak egy pandát a kölykével

Megsimogathatják, de mikor közel érnek hozzájuk, az anyapanda arcon karmolja őket, ráadásul, mikor ezt a kis sérülést jelentik, megbüntetik őket, amiért közel mentek hozzájuk. Ezért 300 simoleont vesztenek

Ha ennivalót dobnak nekik, a pandák közelebb jönnek, ők pedig le tudják fényképezni őket. Mivel nagyon jól sikerülnek a képek, eladják őket, és 500 simoleont kapnak.
Vagy egy másik esetben ugyanígy ennivalót dobtam nekik, de a pandák megijedtek, és elmentek

2. Az erdőben túráznak, mikor a túravezető talál egy cetlit, amire az van írva, hogy a Sárga Rózsa Klán területén vannak.

Ha harcolnak, végigkergetik őket az erdőn, és elveszik a tárcájukat, mert az anyagi javakról le kell mondani ha fejlődni akarnak. Elvesztenek 300 simoleont, és lemennek a szükségleteik.

Ha bújkálnak, akkor hamar megtalálják őket, és méheket uszítanak rájuk.

3. Nem mehetnek be, mert egy kormányzati rendelet miatt lezárták az erdőt.

Ha beadnak egy kérvényt, akkor egy kicsit bemehetnek, ráadásul aki lezárta az erdőt, annak lelkiismeret furdalása lesz, hogy csak félig mehettek be, ezért a pénz felét visszaadja. Tehát visszakapunk 150 simoleont 

Ha belopóznak, elkapják és letartóztatják őket, óvadékot kell fizetniük és mikor hazaérnek, nagyon fáradtak lesznek. Viszont nekem az óvadékért külön nem vont le pénzt.

Folyami hajózás

1. Hajóznak le a folyón, és meglátják, hogy egy nagy ág lóg be a víz felé, ami fejbe fogja vágni őket. A növényekhez viszont nem nyúlhatnak

Ha elmozdítják a faágat, akkor felröppen egy ritka madár, amit lefényképeznek, eladják, és pénzt kapnak érte

Ha átmennek a másik oldalra, felborul a csónak, és a túra további részét fázással, vacogással töltik. A szükségleteik lemennek.
Egy másik esetben a súlypont áthelyeződés miatt a csónak megpördül, a hajócsavar pedig elakad a sekély folyómederben. Mindenki segít a túravezetőnek megjavítani, ezért kapnak egy műszaki jártasság pontot.

2. A csónak megfeneklik

Ha kiszállnak a vízből, és kitolják, a víz felébreszti őket, és mindenkinek jó kedve lesz, friss lesz
Vagy gyorsan kitolják, de később vakarózni kezdenek, és kiderül, hogy mérges szömörce volt ott. Még otthon is vakaróznak

Ha eveznek, sikerül kijönniük, és az erőfeszítésekért mindenki kap egy erőnlét pontot.

3. Valaki beejti a vízbe az óráját

Ha hálóval kihalásszák, az óra helyett egy aligátorteknőst fog ki a hálóval, sok mindenkit megharap, és mindenki morcos lesz. Lemennek a szükségleteik.

Ha otthagyják, a férfi veszekedni kezd a túravezetővel, aztán mindenki bekapcsolódik a veszekedésbe, így nem veszik észre a méhkast, és nekimennek. Mikor a sim hazajön, még akkor is kergetik a méhek, és lemennek a szükségletei.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára