Tippek, trükkök: Vár az Üzlet

Szerző: Töki

Szerettél volna saját kis vállakozást, vagy jólmenő nagy céget? Saját alkalmazottakat, vagy hogy te is dolgozz az üzletedben, és mind ezt nem csak közösségi területen?

* Az állapotos simek nagyobb eséllyel szülnek ikreket, ha túrótortát esznek.
* Az otthoni vállalkozásokban használj zárható ajtókat és állítsd be, hogy csak családtagok mehessenek rajtuk keresztül. Így elkerülheted, hogy a vendégek felfalják a hűtőből a kajád és az ágyadban aludjanak, vagy feltorlódjanak a fürdőszobádban.
* Egy üzlettel csak 10 üzleti fogás szerezhető meg. Ha mind a 25 fogást szeretnéd elsajátítani, több üzletet kell nyitnod.
* Ha hosszú sorok várakoznak a pénztár előtt, nyiss új kasszát. A harmadik várakozó automatikusan átmegy a másik kasszához.
* Használd a beárazó eszközt az árak megváltoztatásához is.
* Egy 10-es besorolású üzlet telefonos ellenőrzése csak 15 sim perc, míg egy 1-es besorolásúé akár 4 simóra is lehet. Az üzlet megnyitásának elején érdemes tehát személyesen foglalkozni az ügymenettel.
* Arany robotkészítői pedál-medállal már Szervót is készíthetsz. Ezt otthon érdemes kipróbálni, így ugyanis a Szervó-robot aktiválható. Ha nyolcnál kevesebb személy van a háztartásodban, akkor a Szervó is kiválasztható taggá válik. Igényei nem túl nagyok, de vigyázz, ezek mindig maradjanak a zöld tartományban, különben elromlik és ámokfutásba kezd. (Egyszer mondjuk érdemes megnézni ezt is!)
* A Robotok jó alkalmazottak is. Menj el velük a közösségi területen nyitott üzletedbe, és adj ki nekik feladatokat. Sajnos őket egyébként nem alkalmazhatod, de amíg a közösségi területen tartózkodnak, nagyon aktívan segíthetik az üzletet. (Célszerű tehát egy két fős családnál 5-6 robotot készíteni és együtt vezetni akár az otthoni vállalkozást.)
* Ha a szomszédság nézetben Ctrl+Shift+C-vel megnyitott csaláskód ablakban beírt boolprop TestingCheatsEnabled true kóddal lépsz a telekre, akkor megismerkedhetsz a játék teszt üzemmódjával. Ezt óvatosan kell használni, már készül hozzá a pontos leírás. Itt csak az újítással, a pedál-medálok gyorsabb megszerzésével foglalkozunk: Shift+bal egérgombbal kattints egy simre, majd válaszd a Spawn (lehet, hogy a bővebben... után találod) menüpont Badge Juicer pontjára. Itt különféle pedál-medál szinteket állíthatsz be simjeid számára.
o Cashier - pénztáros
o Sales - eladói
o Stocking - árufeltöltő
o Flowerist - virágkészítő
o Toymaker - játékkészítő
o Robotics - robotkészítő

Ha szeretnél kilépni a teszt üzemmódból, add meg a boolprop TestingCheatsEnabled false parancsot. Vigyázz, ez fejlesztői kód, így előfordulhatnak kifagyások, hibák a játékban, így csak saját felelősségedre használd! Egy biztos, a játék jóval élvezetesebb, ha nem napokig kell egy pedál-medált fejleszteni.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára