Tippek, trükkök: Éjszakák

Szerző: Töki

Az Éjszakák kiegészítő legfontosabb, vagy másképp fogalmazva fő részei: autók, bulik, randizás. Röviden mondva ez az Éjszakák, és hála a készítőknek, még több valóságból vett dolgot lelhetünk a játékban.

Randi

* Randi közben a közös fényképezkedés általában pozitív élmény a félénk simek kivételével. Ha egy félénk simmel fényképezkedsz, negatív véleménnyel lesz az eseményről.
* A belvárosi kiruccanásokra a simeknek érdemes magukkal vinniük egy kis parfümöt, hátha valakinek pont ez az érzékeny pontja.


Autók

* Ha a simnek autója van, és azzal jár dolgozni, akkor késhet egy órát a munkahelyéről.
* Tinédzserek is vezethetnek autót, még jogsi sem kell .


Vámpírizmus

* A nappalt végigalusszák, éjjel viszont teljes erőben vannak, ugyanis éjszaka a vámpíroknak nem megy le egyetlen motivációjuk sem, így nem kell aggódnod azért, ha simed éhes, vagy mosakodnia kell.
* Mivel a vámpíroknak az életfeltételük a vér, illetve más simek megharapása, rengeteg életcélpontot szerezhetsz azzal, ha megharapsz egy másik simet és természetesen sok barátot is gyűjthetsz vele.
* Légy óvatos a belvárosban kóborló vámpír grófokkal és grófnőkkel. Ha túlságosan megkedvelnek, velük róhatod a végtelen éjszakákat…


Éttermek

* Ha összebarátkozol a recepcióssal, a számlád értékének 30%-át elintézi, így kevesebbet kell fizetned.
* Az étlapnál ha a konyhafőnök ajánlatát rendeled, azt az ételt hozzák ki, amire simed éppen vágyik. Ezzel életcélpontokat is gyűjthetsz.
* Ha fizetés nélkül akarsz távozni, egy megadott ideig nem szabad a pincérek és szakácsok szeme elé kerülni. Ha ez sikerül egy fityinget se kell fizetned.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára