Tippek, trükkök: Egyetem

Szerző: Töki , R-icsi

Érdekes, bár nem meglepő, hogy az Egyetem kiegészítőt nem a tanulás és szakirálnyválasztás miatt kedvelik a legjobban a játékosok. A koleszes-bulizós hangulattal gyorsan fel lehet venni a ritmust, akár szó szerint, hiszen a kiegészítő legnépszerűbb tárgyai a hangszerek. A hekizés és végtelen párnacsaták már csak hab a tortán.

A koleszben:

* Olcsóbbak a számlák, mint más házakban
* Van büfé, és nem neked kell főznöd de ha beállsz kantinba dolgoni, akkor azt
megfizetik
* Sok jártasságfejlesztő eszköz található
* NJK karakterekkel élhetsz egy fedél alatt
* Nem építheted át a falakat
* Nem lehet belőle görögbetűs ház
* Csalás kódokkal a koleszt is átépítheted: Lépj be abba a koleszbe, amit szerkeszteni szeretnél, majd nyisd meg a csalás ablakot (Ctrl+Shift+C), majd írd be a boolprop dormspecifictools disabled false csaláskódot.
* Új kolesz létrehozásához kezdj el építkezni egy üres telken. Építsd fel a koleszt, alakítsd ki a hálókat, és ne felejtkezz meg az étkezőről, valamint a FényesKedve Főzőlapról (ShinyTyme Cooktop), mosogatóról és a mennyezetre szerelhető tűzoltókészülékről sem. Használj zárható szoba ajtókat, majd amikor úgy érzed, mindennel készen vagy, nyisd meg a csalásablakot és írd be: changelotzoning dorm.


Tanulás:

* Magas logikai jártassággal rendelkező simek áttudják hamisítani az osztályzataikat számítógép segítségével. Ám légy óvatos, mert ha elkapnak a rendőrök, magas bírságot kell fizetned!
* Érdemes bezárni az ajtót, ha simed éppen házi feladatot ír, vagy egy záróvizsga előtti pihenésre van szüksége. Ezzel ugyanis távol tarthatod a betolakodókat.
* A tini korban szerzett jártasságokat magukkal viszik a főiskolára is, így azok a simek, akik egy bizonyos mennyiségű jártassági pontot már megszereztek, könnyebben veszik az akadályokat a főiskolán.
* Az összedolgozó simek általában gyorsabban végeznek munkájukkal, mint a magányosak. A csoportos kutatómunka opció segítségével (amelyet a könyvespolcra kattintva találhatsz meg) a legtöbbet hozhatod ki simed tanulásra szánt idejéből.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára