Virágsimek

Szerző: oroszlan373

Virágsimmé akkor változik egy sim, ha sok permetezőszert használ. Ehhez ültess minél több gyümölcsfát és zöldséget. Ezeket sokat kell permetezni.
A virágsimeknek háromféle szügséglete van:
Napsütés: Ezt az igényt kétféleképpen lehet kielégíteni: Természetes napfénnyel, és a kertészkedős cuccokban kapható üvegházi lámpával. Erősen javasolt ilyet tenni a házba, mivel éjszaka nagyon lemehet ez a szügségletük. A házat megépíthetjük üvegház elemekből, így ha napközben a házban van, nem megy le a napfény-szügséglete.
Öntözés: A virágsimek öntözését leginkább az eső viszi fel, de ha nem esik, mert pl. nyár van, akkor egy egyszerű zuhanyozással, vagy egy pohár víz ivásával felmehet a szügségletük
Szeretet: Minden virágsimnek szügsége van szeretetre. Ez olyasmi mint a rendes simeknél a társaság. Ha beszélgetsz, csevegsz a gépen, vagy akár növényekkel dumcsizol, ez felmegy! Ha lent van ez a szügséglete, neikáll szeret-nem szeretet játszani egy hajából tépett növénykével!
A virágsimek lehetnek terhesek egy másik simtől/virágsimtől, de ha gyereket szeretnénk nekik, kattintsunk a virágsimre és a virágbaba ültetése gombra. Ekkor azonnal érkezik egy új családtag, aki tipegő, és már járni is tud. A virágsimeknek csak 3 életciklusa van: tipegő, felnőtt és öreg.
A virágsimekre lehet másik ruhát adni az eredeti zöldön kívül. Sminkelni is lehet őket. Hajat nem lehet változtatni rajtuk.
Ha meguntad a virágsimezést, hívd ki a kertészklubot és vegyél tőle Antiflorint!

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára