The Sims™ 2 Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok

  • Tesztplatform:  PC
  • Írta:  ]{redenc

Amikor e sorokat írom, a Sims-franchise épp túllépett a történelmi jelentőségű 100 milliós eladáson, amihez már tényleg nem lehet mit hozzáfűzni. És mialatt imádom a szériát, és a polcomon itt sorakoznak a pakkok szép sorban, a Stuffs, magyarul Cuccok „melléksorozat” a nem szeretem kategóriába esik, amelynek okát már sokszor kifejtettem: a közösség jobb, izgalmasabb tartalmakat készít, és a tárgyakon kívül semmi mást nem kapunk.
A jelenlegi pakk (rémisztő) címe árulkodó: pár tucat konyha- és fürdőszoba felszerelés, mégpedig két stílusban: egy fiatalosan színes / divatosan fekete, ultramodern készlet, és egy bukolikus, romantikus válogatás. Ha átböngésszük a kollekciót, azonnal kiütközik az oldalág nagy hibája: úgy látszik, a kreatívoknak semmiképp nem szabad 60 új cuccnál többet berakni a pakkba, így lehet, hogy pl. a konyhaszett itt is, ott is hiányos, hogy van ugyan konyhasziget és bárpult, de bárszék már nincs hozzájuk, ahogy ebédlőasztal- és szék sem. Amúgy leginkább a „stílusos” fürdő és egy-két kiegészítő sikerült jól, viszont a fal- és padlóburkolatok siralmasak (más pluszt nem is kapunk az építési menüben), az a maroknyi új gönc, ami van (munkaruha, fürdőköpeny papuccsal) inkább jópofának nevezhető.

Zárszóként ismét azt javaslom: aki klassz fürdőket és konyhákat akar, nézzen körül az interneten, bőséges és ingyenes a kínálat. Ez a cucc alapkoncepcióban jó (mert ugye simjeink életének jó része e két helyiségben zajlik), kivitelezésében azonban a szokásosnál (is) picit fáradtabb, haloványabb.


Forrás: pcguru.hu
  « vissza a tesztekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

Adatlap

The Sims™ 2 Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok

Szimulátor >> Életszimulátor >>

megjelenés:

2008. április 18.

fejlesztő:

EA Sims

kiadó:

Electronic Arts

Web Fórum Teszt
Galéria
Kapcsolódó galéria:
The Sims 2 Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Értékelés

+ A modern fürdő
+ Egy-két apróbb holmi
- Fizetni kell érte
- Jó pár gyenge cucc is bekerült
50
0
0
30
0

Szavazás

Szeretnél The Sims 4 tesztet olvasni?