The Sims 3 Diesel Cuccok

Tehát elkészült a The Sims 3 Diesel cuccok tesztje.
Meglepetésre egy cuccok csomagról beszélünk, de ennek ellenére nagyon jó karakterekkel rendelkezik a játék.

A kiegészítő lényege a rengeteg új cucc, amivel feldobhatjuk a játékot, ruhák, bútorok. Lássuk először az új hálóruhákat, amiből 3 fajtát kapunk. Lássuk őket az alábbi képeken. Igazából a három között a különbséget az alsónemű színe jelenti, a fazon sem változik. Szerintem jól áll nagyon mind a 3 szín, de lehetett volna egy pár olyat is csinálni ami nagyobb és arra is rárakni a Diesel feliratot, ha már a Diesel Cuccokról beszélünk. A legjobb szín a 3 darab fehérnemű közül az utolsó, a világoskék.
 
Diesel márkás ruhák esetében 3 új fajtát rakhatunk be a játékba, igazából itt sem kapunk rengeteg új dolgot. Ahogyan látjuk a képeken a nőnek a mell részére esik a Diesel felirat. Az első képen egy egybe részes szoknyaszerűséget láthatunk, a másodikon illetve a harmadikon pedig pólókat 2 különböző színben, egy zöld és egy fehér színűt.

Képek a kiegészítőben található új ruhákról:
Az első képen egy barna pöttyös miniszoknyát láthatunk, és a tetején egy piros kabátot ami körülbelül derékig lóg le. 


A második képen úgyszintén egy miniszoknyát láthatunk, amely fehér színű.
A szoknya tetején és alján egy fekete csíkot láthatunk ami nagyon megy a fehér színhez. Szerintem ez egy jó kombináció így együtt, hiszen e két szín nagyon jól passzol egymáshoz.

A harmadik képen egy felsőt láthatunk, vagyis jobban mondva egy pólót láthatunk, amin egy nagyon szépe dekoráció van. Itt is megjelenik a fehér és a fekete szín, hiszen a póló fehér, és a dekoráció fekete. Nagyon jól ki lett találva ez is.


Új férfi pólók, ruhák:
A férfi kollekcióból 5 darabot kaptunk. Ezek részletezése következzék.

Az első amit itt a képen láthatunk egy póló farmellel. A pólón egy színes emberfej látható. A kék és a szürke szín jó választás, hiszen e két szín jól passzolnak egymáshoz.
 

A második képen szintén egy pólót láthatunk. Ezen viszont már egy másik fajta minta van, méghozzá egy fekete színű bagoly. Rövid ujjú pólót láthatunk a képen és ez is szürke színű. Ehhez a rövidnadrághoz nagyon passzol.
 

A harmadik képen szintén pólót láthatunk. Ez a póló kék és fehér színű. A pólót vízszintesen csíkok szelik. A póló ujján vastagabban van kiemelve a két szín. Ez jó hangulatot teremt.  
Ez a póló nagyon jó választás, hiszen ehhez a farmerhoz teljes mértékben passzol.
 

A negyedik képen egy hosszú ujjú melegítőt láthatunk, aminek az ujja válltól lefelé sötétebb barna, a mellkas részénél, vagyis nyaktól lefelé pedig világosabb színű barna. A melegítő ujján a diesel feliratot illetve kisebb mintákat láthatunk a tükörbe. A melegítőn 2 db zseb is található.


Az utolsó képen egy hosszú ujjú pulóvert láthatunk. Egy márkás ruha, váltakozó színekkel.
Piros, fehér, szürke és kék szín amit a pulóveren láthatunk is. Az egyik ujja fehér, a másik piros, középen szürke, az ujjak végén, illetve a középső szürke rész alján és tetején látható a kék szín.
Vegyes összeállítás. Nagyon jól néz ki, sportos és elegáns.
 


Igazából ezek azok az új pólók illetve ruhák amik a The Sims 3 Diesel Cuccokban újak.
A bútorokról külön nem tennék fel képet, de nagyon szépek és nagyon elegáns, formás darabokról beszélhetünk.
Nagyon szépen szeretnénk megköszönni még egyszer az Electronic Artsnak a lehetőséget arra, hogy játékkal támogatták az oldalt és letesztelhettük a The Sims 3 Diesel Cuccok játékok.
Mindenkinek kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánok a játékhoz.
  « vissza a tesztekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

  Hozzászólások  

nira

2013-06-20 18:30:22 [#1]

értékelés: 100/100

Adatlap

The Sims™ 3 Diesel Cuccok

Szimulátor >> Életszimulátor >>

megjelenés:

2012. július 13.

kiadó:

EA

Fórum
Galéria
Kapcsolódó galéria:
The Sims 3 Diesel Cuccok
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Értékelés

+ új, márkás ruhák
+ új bútorok 
+ gyors játék
+ grafika
- magas gépigény
98
95
90
98
98

Szavazás

Szeretnél The Sims 4 tesztet olvasni?