The Sims 3 Vár a színpad


Ismét egy kiváló játék az EA-tól. Új cuccok és tárgyak, megfelelő zenék, gyors játékmód és fantasztikus grafikai adottságok.
A tesztből egyértelműen kiderül, hogy nagyon precízen oldott meg mindent az EA.
A teszt végén mindenkinek ajánlom a játék kipróbálását.
Nézzük a részleteket.
A játékot egy egyszerű Simmel teszteltem. A játék során véltem felfedezni újdonságokat.
Az újdonságokról majd nemsokára beszélnék.
A teszt során készítettem képeket. A képek alapján lesz leírva minden apró részlet.
Terveztem egy Simet, beköltöztettem egy házba, és átalakítottam.
A berendezés 80%-ban az új tárgyakból áll, tehát ami ebben a kiegészítőben újdonság azok közül.
Ami nagyon tetszett nekem az a tv, vagyis XXL-es televízió.

 A képeken nagyon jól látható az XXL-es tv, illetve amin ül a Sim fehér kanapé, ami egy újdonság, és a mellette lévő fotel is ami nagyon szép mintás. Félig látszik csak a képen egy nagy kalap is, ami szintén újdonság, és a különlegessége, hogy rá lehet ülni. A képen még látható 3 db állólámpa, természetesen ezek is újdonságok, és nagy fényt bocsátanak ki.

A következő képeket egy közösségi területen készítettem:


Ezen a közösségi területen karaokezni lehetett. A kivilágító táblán ott van a mikrofon, illetve a hangjegyek, ebből adódik, hogy lehet karaoke-ni. A padok mögött látható a karaoke berendezés, ahol épp egy másik Sim énekel, a többi Sim pedig ott áll körülötte és hallgatja ahogyan énekel.

 
Ezen a képen már az én Simem énekelt és egy öltönyös Sim állt velem szembe és figyelte ahogyan énekelek. A monitorról kellett olvasni a szöveget és énekelni.


Ezen a képen már nem tetszik az öltönyös Simnek az éneklés, és elkezdett fújogni.
Nem tetszett neki a hangom, vagy talán hamisan énekeltem.

 
Itt már az látható, ahogyan együtt énekeltem az öltönyös Simmel. Ahogyan énekeltem egyedül csak kellet neki szólni, hogy álljon be és így együtt énekeltünk.

A következő képet, egy női Simnél készítettem. Mivel énekesi karriert választottam ezért hívtak ide-oda turnézni. Így ez a Sim is elhívott, hogy énekeljek neki.


A képen a Simem ki van öltözve. Mellette van egy zenedoboz szerűség ami a zenét adta ki, és arra énekelt. Majd, ahogyan látható is, lufikat és ünnepi szalagokat tüzelt ki. Illetve a Simem kezében egy ajándékdoboz is látható amit átadott a nő-i Simnek.

A következő képek már az átalakított házban készültek. Láthatóak lesznek új bútorok és egyéb újdonságok is.


Ezen a képen jól látható a konyha. Új bútorokat láthatunk, illetve a hűtő is új. Nagyon jó, hogy falra is lehet tenni bútort. Mosogatógép a hűtő mellet látható, ahova a koszos tányérokat és egyéb dolgokat lehet tenni. A hűtő is nagyon modern és praktikus. Ilyen hűtő már nálunk is kapható, és aki már látott ilyet vagy ilyen van neki az tudja, hogy milyen jó.


Ez a kép az emeleten kézsült. Sok mindent látunk a képen, de kiemelném a franciaágy mellet lévő szekrényt. Biztos mindenki látott már ilyen bútort filmekből. A háttérben a fürdőszoba is látszik illetve egy számítógép asztal számítógéppel.


Ez a kép esti órákban készült. Egy bulit rendeztem és jól látható az asztal amin ételt lehet felszolgálni, illetve az asztaltól balra bárpultot láthatunk bárszékekkel, ahol italokat lehet felkínálni.
Ezek is újdonságok.

A következő két képen saját karaoke készleten énekelt a Simem:


Sokat gyakorolt és énekelt, és egy idő után már elég jól belejött.

Itt ezen a képen kiemelném a háttérben lévő 3 újdonságot. Az egyik a dohányzóasztal a másik a fehér kanapé, és a mellette lévő játékgép. Ezek is új bútorok és elég jól eltaláltak.


Ez a kép jól látható, hogy a házhoz van csatolva, vagyis egyben van a házzal. Ez a medence elég ahhoz, hogy meghívjuk a barátainkat medencés partyra.
Ami nekem feltűnt, hogy ha a Sim belemegy a medencébe és kiveszem a létrát, már nem fullad bele a vízbe, egyszerűen kiugrik a szélén. Jó kis fejlesztés.


Ezen a képen felülnézetből láthatjuk a felső emeletet. Ami nekem tetszett a francia ágy mellet lévő zöld éjjeli szekrény. Ez is egy új tárgy, nevét a Tron című filmről kapta.


Az utolsó kép, ahol a házat távoli nézetből láthatjuk. A ház elejétől a ház egyik végéig bokrok lettek elhelyezve illetve középen piros szőnyeg lett "lecsévélve".
A bokrok mellett jobbra pálmafák helyezkednek mögöttük pedig egy kis tavacska ahol horgászni is lehet akár.

Sok élményt nyújtott a játék és szeretnék ismét gratulálni az EA-nak hiszen ismét egy nagyszerű játék részese lehettem.
 
  « vissza a tesztekhez  

Értékelés

Az értékeléshez be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj!

Adatlap

The Sims™ 3 Vár a színpad

Szimulátor >> Életszimulátor >>

megjelenés:

2012. március 09.

Fórum
Galéria
Kapcsolódó galéria:
The Sims 3 Vár a színpad
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Értékelés

+ új cuccok, tárgyak
+ új közösségi területek
+ gyors játék
+ új lehetőségek
+ grafika
- magas gépigény
99
98
99
100
97

Szavazás

Szeretnél The Sims 4 tesztet olvasni?